Vi har brug for skarpe råd omkring, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal vælge!

Jeg er trist over at skulle kede Jer! Der følger præcis nu, hvad nogen hunkønsvæsner muligvis ville karakterisere som et virkelig tørt blogindlæg om frankeringsmaskiner! Men sagen er ikke desto mindre sådan, at vi i mit firma har indset, hvor lækker sådan en frankeringsmaskine - http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/ – er! & kollegaerne & jeg har endelig truffet den bestemmelse, at jeg må spendere moneter på en frankeringsmaskine til virksomhedens kontor. For snart 4 måneder siden etablerede jeg mit eget firma, og forretningen har hurtigt fået etableret sig. Det just forklarede har betydet, at firmaet i dag udsender fantastisk meget mere post end forretningen gjorde i de første spæde timer. Vi har erfaret, at man med bistand fra en frankeringsmaskine kan spare ekstrem mange timer. Særligt i mit nystartede firma, hvor vi indtil videre bare er få kollegaer tilknyttet, ville det være tjekket med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi i forvejen har travlt. Og så virker det jo usmart at bruge dyrebar tid på at klistre frimærker på breve! Vi har meget mere lyst til at bruge tiden på vigtigere arbejdsopgaver, & til det formål, spenderer firmaet moneter på en frankeringsmaskine…

Jeg kan bestemt ik finde ud af, hvilken frankeringsmaskine, der vil være den skarpeste vej at gå. Jeg har prøvet at danne mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ikke bestemt mig for noget som helst. Jeg ber til Gud om, at I, kære følgere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som allerbedst indfrier gesjæftens krav. Der findes både lokale & franske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, i hvilken butik det vil være bedst at gå til. On top of my head vil jeg besøge en hjemlig distributør, da det så ville være lettere at snakke sammen, hvis jeg konfronteres med repareringer. Men alligevel har jeg erfaret, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster færre gysser end de hjemlige virksomheder. & som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en ny forretning, som akkurat lige genererer et overskud. Så af den grund er det essentielt, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fantastisk pris. Men naturligvis spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den årsag: gi’ hjertens gerne gode råd til en temmelig billig & god frankeringsmaskine.