Vi har forskønnet 50’er-villaen ved hjælp af et tag fra quadro by icopal

Kan I huske hvordan undertegnede tidligere funderede over om, at mig og husbonden skulle til at investere i eminent tag I stål? At få nyt tag er hvilket I sikkert ved ofte besværligt og dyrt, og vi formodede at familien måtte hoste op med ikke så lidt kr på fornyelsen. Som følge deraf har min mand og mig gået og udsat projektet et par måneder, men så berettede min tante om quadro by icopal , tagspecialist.dk/staaltag/quadro-by-icopal, /quadro tag. Jeg havde ikke haft kendskab til quadro tag før, men Celina hørte om det i et stk tv-udseendelse, hvor manden skulle få bygget om og de blandt andet investerede i at få påsat quadro tag virkelig kvikt til beskedne penge. Hendes tip er alle tiders.

På det tidspunkt min mand og jeg skulle begynde, vurderede jeg og husbonden info om quadro by icopal + quadro tag hvor vi sammen kom frem til nogle montører, som var søde at forhandle med, totalt solide og ville begynde hurtigt i den efterfølgende onsdag. TAgspecialisterne har monteret det nye quadro tag lige på parcelhusets gamle trætte tag, så mig og husbonden ikke behøvede at spare op til for at fjerne det inden. Og selv på hjemmets besværlige vindueskarnat i hall’en funkler quadro tag imponerende pænt.

Manden og mig er bare temmelig vilde med vores tag fra quadro by icopal. Investering i tag virker sikkert ikke vandvittigt interessant, men projektet har virkelig gjort underværker for murermestervillaen. Min mand og jeg besluttede os for quadro tag i i en mat sort variant hvilket klæder huset absolut voldsomt. Det er næsten åndssvagt. Lørdag havde vi nogle venner på besøg, og de virkelig var benovede over, hvor meget min mand og jeg fik for opsparingen. Vores quadro tag virker meget smukt til husets lysegule kulør, og den gamle villa ser ganske royal ud grin.