Vikarbureau bliver den optimale måde at finde job hurtigt

Har du en tante eller en veninde, som er ramt af tinnitus [http://hearing.siemens.com/dk/da/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html], ved du, at det ikk’ er fedt. Lidelsen tinnitus er egentlig ved at være ret meget regulær, og det er ej til at joke med.

Selvfølgelig ka man anvende et høreapparat. Men lyden kan være så høj, at den giver risiko for passivitet. For hvordan kan du være udadvendt og gå ud i verden hver dag, hvis det konstant føles som om et jetfy flyver igennem dine øregange? Høreapparater ka vist lindre smerten til en vis grad. Men godt det ej er undertegnede, som dagligt lider af tinnitus.

Nogle forklarer tinnitus som værende ustoppelig migræne! For tinnituspatienten forekommer der ganske enkelt en lyd i selve øret, også selvom der slet ikk’ kommer nogle toner ud deromkring. Det er besværligt at forstå for de personer, som ikke selv har været igennem det – en som mig.

Lægevidenskaben er nu sikre på, at larmen er forårsaget via intensiv indbildning på egen krop! Den belastende tinnitus kan behandles – jubii! Det viser sig, at hørecentret i hjernen tilsyneladende kan programmeres om, på en sådan led, at lyden går helt væk. En genial behandling, idet metoden så at sige helbreder personen for den men uvirkelige tone inde i hjernens mange rum. Den selvudviklede hyletone er en øresusen, som er blevet tildelt alt for meget opmærksomhed men som ikk’ føles særlig digtet.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Jeg håber, at tinnitus springer mig over… Men skulle jeg en skønne dag bliver bekymret for, at jeg alligevel er blevet ramt af tinnitus, tror jeg, at jeg vil få idéen at digte det væk. Væk med dig tinnitus – væk væk væk.

Tinnitus giver ringen, hylen og brummen for ørerne! For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Hvis man kan tænke det frem, bør man også kunne tænke det retur!!