Vores dreng er glad for at gore brug af sin boardmaker og medhørende 2000-2012 Addendum Bundle I kombination med Dynamic Speaking Pro

Knægten har høstet særdeles større hverdags-kvalitet efter knægten har anskaffet os en boardmaker samt medfølgende Dynamic Speaking Pro samt 2000-2012 Addendum Bundle. Min søn får det rigtig indviklet, hvis der sker variationer i hans hverdag, eller i de tilfælde at han kommer forvirret over, det der skal ske . Men gennem hans 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker kan vi nemt vise for ham, det han skal gøre. Vha hans boardmaker kan vi skabe sønnike en overskuelig månedskalender, i mens 2000-2012 Addendum Bundle kommer med mange symboler, som knægten enkelt kan tolke. Hans 2000-2012 Addendum Bundle fungerer fx godt ved kognitiv støtte, planlægning, overblik og struktur for knægten.

Mig og min kæreste får også meget gavn af Dynamic Speaking Pro- et ret virkningsfuldt til at udvikle lillemandens tale. Carl er liidt forsinket i sin udvikling, men via Dynamic Speaking Pro føler vi os ret tillidsfulde ved tanken om at han skal være være en del af de andre børn, i det knægten begynder i byens skole til sommer. For tiden anvender vores dreng Dynamic Speaking Pro i udflytterbørnehaven, plus i mens Keld og han arbejder herhjemme. Det er super gavnligt.

I det han begynder i byskolen forventer vi, at vores dreng helt sikker skal have hans boardmaker samt 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i skole. Jeg og min mand har luftet det for skoleinspektøren, & lærerne kender i forvejen programmerne. Det virker virkelig lovende for vores drengs evne for at trives og forstå, hvad der skal foregå i løbet af en folkeskoledag der kan indeholde diverse ændringer eller afbrydelser. Hvis du er et sårbart barn er 2000-2012 Addendum Bundle, boardmaker og Dynamic Speaking Pro.