Vores skole er den bedste fodbold efterskole i Jylland…

En pause, hvor de bliver i stand til at udvikle interesser og udvikle selvstændighed, for flere vil 12 måneder på efterskole svømning - www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267, kort sagt blive præcis dét, de mangler. Det vil føles besværligt som teenager at være klar over, hvad for en retning man bør tage i sit liv: gymnasie, murer, biologi, sprog? Ligegyldigt om det skal være idræt, teater, åndelighed eller musicals: heldigt nok eksisterer her en efterskole til ethvert ønske. Det bliver en oplevelse, du vil huske for altid, så det er bare med at komme i gang.

Anvende 12 hele måneder til at udvikle din yndlingssport & derudover få en god & rig livsstil med utallige oplevelser, får du chancen for her, dersom vores håndbold efterskole - www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=165:handbold&catid=6:indhold, har satset på sportsgrene. Du får desuden mulighed for at forsøge flere varierende typer af idræt under året, fordi vores efterskole kan tilbyde mange slags sport… Hvad mere kunne du bede om? I det tilfælde at du f.eks. ikke kan få nok af svømning, får du chancen for at forsøge 12 måneder hos vores efterskole svømning, således at du får lov til at spendere 100 procent af din energi på din favoritidrætsgren.

En af de optimale ting ved en håndbold efterskole er, at du der vil få venskaber for livet. Hvis man dagligt i tolv måneder spiser aftensmad, står op og rider omgivet af en lille flok af mennesker, kreerer det faktisk ganske stærke bånd, som vil vare for evigt!!